Serviceeftersyn og serviceaftale hos Midt Vest Trailers

Vi tilbyder alle vores kunder en bred vifte af service, hvor du blandt andet kan forlænge din trailers levetid, med serviceeftersyn og serviceaftaler hos Midt Vest Trailers.

Skal din trailer også forblive i høj kvalitet, så kan du ved hjælp af serviceeftersyn sikre dig, din maskines sikkerhed ved at lave en serviceaftale med os, og ydermere få lavet serviceeftersyn hos os. Din pris som kunde på serviceeftersyn hos Midt Vest Trailer er 995,- kr. eks. Moms.

Der er mange ting man skal være særlig opmærksomme på, når man kører med en trailer. Med en servicering fra Midt Vest Trailer kontrollerer vi din trailer, og omfatter blandt andet nedenstående punkter:

  • Kontrol af bremser – Her skiller vi bremserne ad, og smører den op og justerer alt efter behov)
  • Kontrol af lys – Lys på traileren er en særlig vigtigt ting at prioritere, på grund af store sikkerhedsmæssige faktorer ude i trafikken)
  • Kontrol af lejer – Der kontrolleres lejere i maskinen, for at sikre af maskinens drift er i top.
  • Kontrol af dækmønster og dæktryk
  • Tjek for rust på vanger, aksler og bærende dele
  • Kontrol og smøring af kuglekoblingen – Denne del er relevant, i forhold til at hægte diverse trailere fast efter bilen.

Har du brug for at vide mere om lave faste serviceaftaler hos os, eller serviceeftersyn kan du læse mere om serviceeftersyn på hestetrailer eller mere om serviceaftaler.

Skulle der opstå spørgsmål til enten serviceaftaler eller serviceeftersyn hos os, så kontakt os endelig. Vi servicerer og rådgiver dig professionelt.