Lej et vildmarksbad

Få spaoplevelsen hjem til dig selv

Giv dig selv en wellness oplevelse derhjemme. Hos Midt Vest Trailers tilbyder vi flere services, end blot at spænde en trailer efter bilen. Vi tilbyder dig at få en spaoplevelse, i din egen have. Du har mulighed for at leje et vildmarksbad hos os, hvor du kan få nogle hyggelige udendørsstunder i det varme vand med en drink i hånden, eller hvad der ellers er stemning for. Vildmarksbadet er essentielt at benytte, i de kolde vinteraftner, hvor du kan slappe af, og nyde tilværelsen under stjernerne. Vildmarksbadet har den egenskab, at den kan virke afslappende på krop og sjæl, samtidig med, at du kan nyde badet alene, eller sammen med 5 andre. I vores vildmarksbad er der plads til 6 personer, hvor der stadig er plads til at bevæge sig uden af sidde op ad hinanden.

Udover at have en positiv virkning, er det også en billig løsning at leje vildmarksbadet hos os.

Priser på leje af vildmarksbad

Hverdage (mandag-torsdag)

1.055 kr.
for 4 dage

Weekend (fredag-søndag)

1.055 kr.
for 3 dage

En hel uge

1.395 kr.
for 7 dage

Lejepriserne er eksklusiv brænde. 

Priserne på at leje et vildmarksbad hos Midt Vest Trailer varierer, men du kan leje det fra 1.055, – for blot 3 dage. Du kan både leje vildmarksbadet i hverdage og weekend, fra 3 dage til op 7 dage. Lejer du vildmarksbadet i 7 dage, er prisen 1.395, -. Disse priser er et billigt alternativ til dig, der enten overvejer selv at investere et vildmarksbad, eller blot ønsker en mere eksklusiv oplevelse nogle dage enten i forbindelse med en begivenhed eller til ekstra hyggeligt samvær.

Værd at vide om vildmarksbadet

Vores vildmarksbad med plads til 6 personer kan du placere lige dér, hvor du ønsker det, da den er fastmonteret på en trailer. 
Det er nemt at komme i gang med at bruge vildmarksbadet. Placer traileren med vildmarksbadet på et fast og fladt underlag, hvorefter du monter støttebenene og kan påbegynde påfyldning af vand.
Når du lejer et vildmarksbad hos os, skal du være opmærksom på, at du lejer et tomt vildmarksbad, som skal fyldes op med vand. Opfyldningen af badet tager omkring 4 timer, og efterfølgende opvarmning af vandet, tager omkring 2 timer alt afhængig af årstiden. Du kan nemt selv stille den ønske temperatur på vandet.

Når du lejer et vildmarksbad hos Midt Vest Trailers, sørger vi for, at du ved hvordan du skal administrere vildmarksbadet. Vi rådgiver og servicerer dig, så du kan gå lige til håndteringen af vildmarksbadet, uden fornødne spørgsmål undervejs. Skulle der alligevel opstå spørgsmål, er vi klar til at være behjælpelige og svare på de spørgsmål du måtte have.