Lej en trailer

Skal du flytte, en tur på genbrugspladsen eller til ridestævne? Hos Midt Vest Trailers giver vi dig de bedste muligheder, for at leje en trailer. Vi har netop den trailer du står og har brug for, uanset tidspunkt og variant af trailer.

Vi har udlejningstrailers til dig, der dækker dine behov. Vores service af udlejningstrailere tilbydes både til dig som privatperson, og dig som erhvervsperson.  

Vi har mange forskellige slags trailere til udlejning, både hestetrailers, tiptrailers samt bokstrailers. Er du i tvivl om hvilken type du har brug for til dit projekt, så står vi klar til at rådgive dig.

Når du lejer en trailer hos os, skal du hverken bekymre dig om vedligeholdelse eller drift. Vores trailere er sikre i drift, og er i yderst god kvalitet, hvilket gør, at du som kunde, kan føle dig tryg uden at skulle bekymre dig om uforudsete komplikationer.

Vi servicerer vores egne udlejningstrailere med serviceeftersyn, så de er upåklagelige og køreklar til dig, der ønsker at leje en hvilken som helst trailer på et hvilken som helst tidspunkt. Har du lyst til at leje en trailer hos Midt Vest Trailers, så send en forespørgsel på den ønskede periode du vil at leje den valgte trailer på, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. 25722080, så får vi snarest en aftale på plads.

Kan du ikke finde den trailer du ønsker at leje i vores ellers brede sortiment af trailere, så kontakt os vi vil gøre alt for, at du som kunde opnår den bedste løsning og størst mulige tilfredshed. Vores dygtige og erfarne medarbejdere, vil sammen med dig, finde en løsning, så du får det du netop har brug for.

Hos Midt Vest Trailers stræber vi efter at yde den bedste service, så vores kunder får den bedste oplevelse.

Bokstrailer

1.300 kg (310 x 155 x 190)

Debon Box trailer

Dagspris
DKK 315

Weekendpris
DKK 500

Tiptrailer

1,3 T. 1 aksel bagtip. (180 & 310 cm)

Dagspris
DKK 430

Weekendpris
DKK 690

Tiptrailer

2,7 T. 3 Vejs Tip. (180 & 310 cm)

Dagspris
DKK 430

Weekendpris
DKK 690

Hestetrailer

Cheval Liberté Gold One
1-hestes trailer

Dagspris
DKK 345

Weekendpris
DKK 550

Hestetrailer

Cheval Liberté Gold Aluline P2
2-hestes trailer

Dagspris
DKK 375

Weekendpris
DKK 600

Send en forspørgsel på leje af trailer

Du er også altid velkommen til at ringe på tlf. 25722080


  Det med småt

  Lejebetingelser

  Traileren tilbageleveres i rengjort og i samme stand som ved afhentning. Evt. rengøring debiteres efter timepris.
  Betaling lægges forud.

  Forsikring

  Det påhviler lejer at sørge for at kaskoforsikre traileren. Denne forsikring tegnes hos udlejer for 10% af lejebeløbet, dog
  mindst kr. 75,-
  Ansvarsforsikring dækkes af den trækkende bils forsikring.