Lej en gravemaskine

Hos Midt Vest Trailers servicerer vi andet end vores brede udvalg af trailere. Vi tilbyder også dig som kunde at leje en gravemaskine til det projekt du netop står overfor. Vi har modellen Terex TC 20 Minigraver, der er en 2 tons minigraver. Den kan transporteres på en egnet maskintrailer, hvor folk der besidder et BE-kørekort kan transportere minigraveren.

Hos Midt Vest Trailers tilbyder vi daglig leje af vores gravemaskine til en pris på 700,- kr. eks. Moms. 

Derudover tilbyder vi også leje af en maskintrailer hvor du lejer traileren så længe du lejer gravemaskinen. Prisen for leje af en maskintrailer er 250 kr. pr. Dag eks. Moms, når du lejer en gravemaskine, så kan du transportere maskinen sikkert og effektivt. 

Gravemaskinen er nem at betjene, og kan benyttes af både privatpersoner, og erhvervsfolk. Maskinen er sikker i drift, og altid køreklar du lejer hos os.

Gravemaskinen styrer du ved hjælp af et joystick, der er nem at betjene og hurtigt at lære.

Den udlejede gravemaskine er udstyret med larvebånd, der gør den skånsom for underlaget. Denne kvalitet er essentielt, hvis du skal have maskinen over græs og fliser, da den ikke kan skade underlaget den kører på

Gravemaskinen er smal, så den kan komme ind i selv små åbninger og gøre det nemt at grave dybe huller selv omme i haven. Minigraveren har en gravearm der rækker maksimum 2,70 meter. Dette gør det muligt at nå langt ud, og det giver en god arbejdskvalitet.

Vi arbejder med overkommelige og strukturelle leveringspriser lige fra 699,- til 1699,- afhængig af afstanden: 

  • 0-25km. 699kr. 
  • 25-40km. 799kr. 
  • 40-60km. 1099kr. 
  • 60-80km. 1299kr. 
  • >80km. 1699kr. 

Alle priser er pr. Kørsel og ekskl. moms. Du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit budget og dine behov. 

Læs lejebetingelser her
Terex TC 20
Kontakt os