FIRMA INFORMATION

Midtvest Trailers ApS

CVR. nr. 41968230
Adresse: Sirvej 19, 7500 Holstebro, Danmark
E-mailadresse: Ls@mvt.dk
Telefonnummer: +45 25722080

BETALING

Du kan enten betale med kort eller MobilePay. MobilePay løsningen gælder kun for vores kunder på det danske marked.

Betalings kort: American Express, Dankort. eDankort, JCB, Mastercard, Mastercard Debet, VISA, VISA Elektron, Maestro.

Der bliver ikke taget gebyr ved betaling med betalingskort.

BANK ADRESSE
Danske Bank
Østergade 4
7500 Holstebro, Danmark

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

LEVERING I DANMARK

Midtvest Trailer ApS sender som udgangspunkt med GLS til danske privat- og erhvervskunder. Fragt udgiften varierer af størrelsen på ordren og modtager destinationen i Danmark. Fragt udgiften fremgår i bestillingsfasen og ligeledes på ordrebeskæftigelse, der tilsendes pr. e-mail, efter ordren er fuldført.

FORTRYDELSE

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller 14 dage efter du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved enten at sende en mail på Ls@mvt.dk eller ringe på telefon +45 25 72 20 80.

Vi gør opmærksom på at du ikke kan fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Bemærk, at returnering med henblik på fortrydelse altid sker for købers egen regning.

 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os eller møde op på vores adresse i vores åbningstid uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan se og undersøge varen på samme måde, som hvis du gjorde det i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. Her skal du anvende fortrydelsesformularen der er vedhæftet din ordrebekræftelse. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg, af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES ELLER PERSONLIGT AFLEVERES TIL
MidtVest Trailer ApS
Sirvej 19
7500 Holstebro

Det er ikke muligt at aflevere varen på adressen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden porto eller lignende.

REKLAMATIONSRET

REKLAMATIONSRET
Købelovens regler vedrørende mangler er gældende ved varekøb.

Når du handler som forbruger på midtvesttrailers.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamations retten kan dog blive begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere rettidigt efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger, dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi selv tilbyder. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

VAREN SENDES ELLER AFLEVERES PERSONLIGT TIL
MidtVest Trailer ApS
Sirvej 19
7500 Holstebro

RETURNERING VED REKLAMATION
Når du vil returnere en vare grundet brugen af reklamationsretten, skal du sende os en mail, hvor produktets fejl og billeder af dette, skal beskrives så detaljeret som muligt. Hvis du sender varen retur, anbefaler vi at sende produktet/pakken via et fragtfirma, der understøtter track and trace system. Dette er for at sikre, at den pågældende pakke er blevet leveret til vores hovedkontor.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos MidtVest Trailers ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Ejeren af MidtVest Trailer ApS er dataansvarlig.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos MidtVest Trailers ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ls@mvt.dk

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på telefon +45 25722080. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

CENTER FOR KLAGELØSNING
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr